fbpx

Foglalás

Legyél a vendégünk!

Az apartman minimum 2 éjszakára foglalható 2 (+1 fő) számára.

Az apartman ára 40.000,- Ft/apartman/éj (2024). A szállásdíj az IFA-t tartalmazza.

A szállás mellé kérhettek helyi termékekből összeállított kézműves reggeli kosarat. Ennek ára 14.000,- Ft.

+1 fő esetén a pótágyazás napi díja 5.000,- Ft.

Egy éjszakás foglalásra a betelt napok között fennmaradó üres 1 napokon van lehetőségetek, ha ilyet foglalnátok, írjatok nekünk! Ezeket a napokat csak mi tudjuk befoglalni Nektek.

A szállásdíj az alábbi szolgáltatásokat foglalja magában:

  • 2 (+1) fő apartmanban történő tartózkodására (apartmanunk egy ággyal vagy egy hordozható babaággyal pótágyazható)
  • korlátlan infraszauna használat, szaunatörölközővel, papuccsal és fürdőköpennyel
  • parkolási lehetőség az apartman előtt vagy az épülethez tartozó parkolóban
  • idegenforgalmi adó
  • wifi használat
  • honlapunkon keresztüli direkt foglalás esetén egy üveg borral és sütivel várunk
  • túrafelszerelés használata
  • kerékpárok használata
  • kerti grill és bogrács használata
  • kerti játékok használata (pingpong, tollas, petanque, mini foci)

Az apartmanban kisállatokat sajnos nem tudunk fogadni!

Kérjük, hogy a foglalásotokat minden esetben a honlapunkon jelezzétek felénk (kivéve az egy éjszakás foglalást). A foglaláskor megadott adatok helyességét (név, cím, elérhetőségek, az érkezés és távozás pontos időpontja) a foglalás véglegesítése előtt minden esetben ellenőrizzétek! Köszönjük!

A foglalás véglegesítéséhez a szállásdíj 30%-át előre utalással vagy SZÉP kártyával fizethetitek ki a visszaigazoló emailben elküldött banki adatok alapján. Erre 2 nap áll rendelkezésetekre. Ha a foglaló összege nem érkezik meg, a foglalás automatikusan törlésre kerül. A fennmaradó összeget az érkezés előtti 3. napig utalással vagy SZÉP kártyával, vagy az érkezés napján készpénzzel van lehetőségetek rendezni.

A foglalás megérkezését elektronikus úton visszaigazoljuk Számotokra. Amennyiben a visszaigazolás a foglalás elküldésétől számított elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül nem érkezik meg, úgy Vendégként mentesültök az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. A foglalás és annak visszaigazolása akkor tekintendő megérkezettnek, amikor az Számunkra vagy Számotokra hozzáférhetővé válik.

A foglalás ingyenes lemondására az érkezést megelőző 14. napig van lehetőségetek, ekkor a foglaló összegét visszautaljuk nektek. Határidőn belüli lemondás esetén sajnos a teljes foglalási díjat elveszítitek. Kérjük legyetek figyelmesek!

Az apartmant az érkezés napján 14:00 órától rugalmasan késői időpontig tudjátok elfoglalni, az éjfél utáni érkezést kérjük jelezzétek nekünk. A hazautazás napján 10:00 óráig kell elhagynotok a szállást, de ha nincs aznap érkező vendég, nyugodtan használjátok ki a teljes napot! Ha erre lehetőségetek van, mindenképpen időben jelezzük Felétek!

Érkezéskor a hatályos jogszabályok értelmében a személyes adataitokat a szálláshely-szolgáltató szoftver okmányolvasójával rögzítenük kell. Erről itt olvashattok.

A szállás mellé kérhettek helyi termékekből összeállított kézműves reggeli kosarat. Ennek ára 9.000,- Ft. Vendégeink tapasztalata szerint ez 2 fő számára 2 étkezésre is elég. A kosár rendelést és a részleteket a foglaláskor jelezhetitek nekünk.

Ha különleges alkalommal jöttök hozzánk (évforduló, születésnap), kérésre szívesen készítünk be Nektek az ünnepléshez egy üveg bort vagy pezsgőt, szerzünk be egy csokor virágot vagy tortát. Ezt az „Egyéb megjegyzés”-nél kérlek jelezzétek nekünk. (Ennek költségeit a szállásdíjon felül tudjátok rendezni.)

A szálláshelyen található Minibárban a régió boraiból és kézműves söreiből válogathattok kedvetekre. (Ennek költségeit a szállásdíjon felül tudjátok rendezni.)

SZÉP Kártya elfogadó hely vagyunk

Szép Kártya elfogadó hely

Foglaltsági naptár